Croatian English French German Italian Spanish Turkish

LiNK Mostar

Potpisivanje Memoranduma o podršci i sporazumijevanju kroz kampanju „Društvo jednakih mogućnosti“

 drustvo mogucnosti

Koalicija Organizacija osoba s invaliditetom (OOSI) „Zajedno smo jači“ u Hercegovačko-neretvanskom kantonu potpisala je jučer 11. jula 2017. godine u Mostaru Memorandum o podršci i sporazumijevanju  sa sedam organizacija koje su izrazile spremnost da podrže nastavak kampanje „Ponosni na sebe“.

Više...

Održana Osnivačka skupština Klastera kamena Hercegovina

Klaster hercegovina 1 

U prostorijama „Intera“ Tehnološki park u Mostaru održana je Osnivačka skupština Klastera kamena Hercegovina. Inicijativni odbor za formiranje udruženja Klastera kamena Hercegovina čini jedanaest poduzeća sa područja Hercegovine. Tehničku podršku formiranju Klastera kamena Hercegovina pružilo je Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, kao jedan od strateških ciljeva Realizacije strategije održivosti Udruženja LiNK.

Više...

Nastavak saradnje sa talijanskim organizacijama

sastanak sa AICS Sarajevo

U Sarajevu je u sjedištu AICS - Italijanske agencije za saradnju u razvoju,  odražan sastanak predstavnika talijanskih organizacija koje djeluju u Bosni i Hercegovini, sa novim direktorom AICS-a gosp. Nino Merola sa ciljem upoznavanja. AICS ima glavno sjedište u Tirani, a ima nadležnost za tri zemlje: Albanija, Bosna i Hercrgovina i Kosovo.

Više...

NAŠI PARTNERI

Galerija