Obuka za upravljanje web stranicom i napredni PR

U prostorijama Udruženja LiNK održana je Obuka za upravljanje web stranicom i napredni PR. Obuku je  vodio gosp. Adi Đukić, ispred Agencije WEBSTUDIO, koja je angažovana na izradi nove web stranice.

Cilj obuke je sticanje znanja i vještina uposlenika LiNK za napredni PR, kao i predstavljanje alata za digitalnu promociju, s ciljem što transparentnijeg poslovanja te upoznavanja članova, klijenata i šire javnosti o aktivnostima i rezultatima LiNKa.

Gosp. Đukić je napravio uvodno predavanje o savremenom marketingu koji je dominantno digitalno orijentisan te čiji se alati brzo i jednostavno mogu koristiti za pružanje informacija, provođenje kampanja, održavanje odnosa sa članovima i sl.

Nakon uvodnog predavanja uslijedio je teoretski i praktični prikaz održavanja nove web stranice Udruženja LiNK, gdje su predstavljene glavne karakteristike web stranice te način unosa i ažuriranja objava. Naglašena je važnost redovnog objavljivanja sadržaja, kako bi se omogućio uvid u redovne aktivnosti LiNK te kako bi sama web stranica bila aktivna i zanimljiva čitaocima.

 

Related Posts