Produžen rok za prijave za startup kompanije – STARTUP10 PROGRAM

U okviru StartUp10 programa, koji ima za cilj promovirati sigurnost hrane i zapošljavanje mladih u deset (10) italijanskih partnerskih zemalja (Albanija, Alžir, Bosna i Hercegovina, Egipat, Etiopija, Jordan, Kenija, Liban, Tunis i Uganda), LINK Poduzetnički centar poziva kandidate – startup kompanije da se prijave za učešće u programu razvoja lokalnih kompanija koje posluju u sektorima zelene i plave ekonomije, sa fokusom na procese digitalizacije.

Uspješni kandidati će imati podršku u vidu businees coachinga/poslovno savjetovanje i obuka, na kraju kojeg će imati priliku da predstave svoje projekte komsiji sastavljenoj od domaćih i međunarodnih stručnjaka koji će izabrati 1 pobjednika.

Najbolje rangirani biznis će dobiti nagradu od 5.000,00 € koja će se koristiti u vidu alata za podršku, obuke, usluge i opreme prema izboru biznisa, kao i za učešće u programu Open Innovation sa talijanskim kompanijama iz sektora.

Pravila Poziva za prijavu, objavljena na web stranici STARTUP10 programa (https://www.startup10medafrica.com/call-for-startups/) i na web stranici LINK Preduzetničkog centra te sadrže sve informacije o uslovima učešća, registraciji, kriterijima odabira.

Učešće u pozivu za podnošenje prijava podrazumijeva bezuslovno prihvatanje odredbi i pravila od strane kandidata, prihvatanje etičkih pravila koja su na snazi, kao i zakona, propisa i drugih tekstova koji se primjenjuju u zemljama obuhvaćenim programom STARTUP10.

Prijave se primaju popunjavanjem prijavnog obrasca na engleskom jeziku (dostupan na linku ispod) i podnošenjem prijave na adresu LINK Poduzetničkog centra (Bulevar narodne revolucije 55a, Mostar ili putem e-maila na: info@linkmostar.org), najkasnije do 11. maja 2024. godine (23:59 po srednjeevropskom vremenu).

Poznavanje engleskog jezika je obavezno!

Za više informacija pogledajte Javni poziv (objavljen ispod) ili kontaktirajte: LINK Poduzetnički centar +387 36 580 151, info@linkmostar.org.

Related Posts