Poboljšajte digitalizaciju, inovativnost i promociju vašeg biznisa

LINK poduzetnički centar poziva sve mlade poduzetnike i poduzetnice sa područja Mostara, Jablanice, Prozor Rame, Konjica i Gornjeg Vakufa-Uskoplja da iskoriste priliku i dobiju podršku za unapređenje svog poslovanja. Planirane su tri vrste podrške.

10 mladih poduzetnika će dobiti priliku da poboljšaju nivo digitalizacije svog biznisa. Analizirat će se trenutni nivo digitalizacije, te kreirati plan i pružiti podrška za implementaciju plana (uvođenje konkretnih digitalnih rješenja).

Odabir dobrog poslovnog modela je ključ za poboljšanje poslovanja. 10 mladih poduzetnika će dobiti priliku da poboljšaju poslovni model rada i implementira dogovorena poboljšanja. Analizirat će se postojeći model rada, te predložiti poboljšanja rada sa fokusom na unapređenje inovativnosti u poslovanju. Pružit će se mentorska podrška za uvođenje inovativnih rješenja.

Prodaje roba i usluga nema bez dobre promocije. Kakvi su rezultati vaše promocije? 5 mladih poduzetnika će dobiti priliku da analizira trenutnu promociju i izmjeri njene rezultate. Predložit će se mjere za poboljšanje promocije i pružiti podrška za unapređenje promocije.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti izražavanjem interesa putem emaila info@linkmostar.org ili pozivom na telefon 036/580-151. Sve prijavljene kandidate će kontaktirati LINK tim i dogovoriti dalje korake saradnje. Rok za prijave je 29.02.2024. Rad sa kandidatima počinje odmah po izražavanju interesa. Broj prijava je ograničen.

Podrška se pruža u sklopu implementacije projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” (EGG2), kojeg finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.

Related Posts