Tomislav Majić ponovno izabran za predsjednika Udruženja LiNK

Predsjednik Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar Tomislav Majić izabran je ponovno za predsjednika Udruženja LiNK na XIV redovnoj izbornoj skupštini koja je sinoć održana u hotelu Bristol u Mostaru. Za predsjednicu Skupštine povjerenje je ponovno dobila Ema Badžak, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Vidan Rozić, Marina Prskalo Hadžović, Enver Omerović i Amra Vučjak. Za članove Upravnog odbora izabrani su: Nermin Tuka, Valerija Kopilaš, Zdenka Ćorić, prof. Dr. Vjekoslav Domljan, Mišo Reljić, direktor Agencije PREDA Prijedor i član LED net mreže, te Maho Trčalo i Adi Đukić. Svi članovi i dužnosnici su izabrani jednoglasno. Također jednoglasno je usvojen i Strateški plan Udruženja LiNK za razdoblje 2016.-2020. godina, koji je prezentirao mr.sc. Goran Dodig iz Intere Mostar.

 

Predsjednik Udruženja LiNK Tomislav Majić je govorio o potrebi daljnjeg jačanja i razvijanja Udruženja kao i brojnih drugih projekata koji su u tijeku ali i radu na poboljšanju poslovnog okruženja u stalnoj komunikaciji i borbi sa predstavnicima institucija vlasti. Vrijedno je istaknuti kako je Udruženje LiNK kroz proteklo razdoblje i projekte osiguralo osamdesetak novih radnih mjesta, kao i dvadesetak obuka te trideset pet novih poslovnih planova.

 

 

Predsjednik Upravnog odbora Udruženja LiNK Nermin Tuka je govorio o tome kako je LiNK u samo dvije posljednje godine uspješno realizirao šest značajnih projekata kao što su „Koalicija za jači glas male privrede“ te projekte vezane za jačanje konkurentnosti na tržištu rada, kroz proces cijeloživotnog učenja, projekte na području inovacijskih tehnologija, jačanje uloge žena, osoba sa intelektualnim poteškoćama i programa Održivosti Civilnog Društva u BiH (CSSP Programa) koji financira USAID.

 

Pod predsjedanjem predsjednice Skupštine Eme Badnjak usvojena su izvješća o radu za proteklu godinu i plan za iduće vremensko razdoblje kao i bilansa stanja i uspjeha poslovanja.

 

Related Posts